Anahtar Kelimeler: Tablet desteği sürüyor

Tablet desteği sürüyor

Tablet  desteği sürüyor

Kırıkkale Belediyesi "Eğitime Engel Yok Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tablet desteğinde bulundu.

TABLET DESTEĞİ 

Kırıkkale Belediyesi "Eğitime Engel Yok Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tablet desteğinde bulundu .Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bilgisayar ya da tablet gibi iletişim araçları bulunmadığı için uzaktan eğitim programından geri kalan öğrencilerin programa dahil olabilmeleri adına Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan projeye katkıda bulunuldu. 

 

TESLİM EDİLDİ 

Tabletleri İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'ye teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, öğrencilerin bu yıl her zamankinden farklı olarak derslerini uzaktan takip ettiklerini belirtti. Bakır, "Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uzaktan eğitime erişmekte güçlük çeken öğrenciler tespit edildi. Bu öğrencilerin uzaktan eğitime erişmeleri için temin ettiğimiz tabletleri teslim ediyoruz. Öğrencilerimize düşen derslerini takip etmek ve derslerine çalışmak. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. Tüfekçi de Kırıkkale Belediyesinin eğitime olan desteğini her zaman hissettiklerini ve kendilerine teslim edilen tabletlerin öğrencilere kısa sürede ulaştırılacağını kaydetti. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli