Anahtar Kelimeler: Sungur teşekkür

Sungur teşekkür etti

Sungur teşekkür etti

Kırıkkale Yahşihan’da Ahmet Sungur %42,24 oy alarak Yahşihan’ın yeni belediye başkanı seçildi. Seçimden sonra seçmenlerine teşekkür etti.

 

SUNGUR SEÇİMİ KAZANDI

Kırıkkale’de il merkezi, ilçeler ve belde belediyelerinde kesin olmayan sonuçlar belli oldu. Bu kapsamda Yahşihan’da Ahmet Sungur %42,24 oy alarak  Yahşihan’ın yeni belediye başkanı seçildi.

Dün akşam sularında kesin olmayan sonuçlar belli olduktan sonra Ahmet Sungur Yahşihan’da seçmenleri ile miting düzenledi. Yoğun katılım gösteren vatandaşlar Yahşihan’da Ahmet Sungur’un Yahşihan Belediye Başkanı olmasını coşku ile kutladılar.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ahmet Sungur  bu coşkulu buluşmada yaptığı açıklamada ‘’ Teşekkürler Yahşihan. Birlikte başardık, birlikte kazandık. Ak Parti Belediye Başkanı olarak yeniden seçilmekten, bu kutlu göreve layık görülmekten büyük bir kıvanç duyuyorum. Bu yolda her zaman omuz omuza yürüdüğümüz kıymetli gönül dostlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ederim. Yahşihan’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.’’ diyerek seçmelerine teşekkürlerini ifade etti.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu