Sulakyurt'ta Miting Balışeyh'te Ziyaret

Sulakyurt

Sulakyurt'ta Miting Balışeyh'te Ziyaret

MHP Kırıkkale Milletvekili Adaylarının seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Adaylar Sulakyurt'ta miting yaptı, Balışeyh'te ise ziyaretlerde bulundu.

İlçelere Ziyaretler Oldu

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk ve Merih Karayol, İl Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. İlginin yüksek olduğu ziyaretlerde adaylar, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geliyor. Adaylar önceki gün Balışeyh'te ziyaretlerde bulundular, Sulakyurt'ta ise coşkulu bir miting gerçekleştirdiler.

Balışeyh Ziyareti

Balışeyh ilçesinde aday adaylarından Cemalettin Akdoğan ve Abdullah Pekgöz'ün de katılımı ile ziyaretlerde bulunan adaylar vatandaşlar ve esnaflarla görüştü, onlarla sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Hemen herkes geçim sıkıntısından bahsederken, sosyal hayat ve ekonomide, özellikle tarımda bir iyileşme olmamasından yakındılar. Vatandaşları ve esnafları dinleyen MHP Adayı Halil Öztürk, Hiç endişelenmeyin, MHP iktidara geliyor ve bahsettiğiniz tüm sorunlar sona erecek” dedi. Öztürk, ilçedeki atmosferi de Balışeyh İlçemizde MHP iktidarına susamış. Hemşehrilerimiz yalnız değilsiniz ben varım, biz varız, MHP var” dedi.

Sulakyurt'ta Miting Yapıldı

Sulakyurt ilçesinde de ilçe teşkilatı ve Belediye Başkanı İsmail Bildik'in organizasyonuyla bir miting düzenlendi. Katılımın bir hayli yüksek olduğu miting öncesinde partinin adayları esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla görüştü. Kurban kesilerek karşılanan adaylar, coşkulu kalabalık ile büyük keyif yaşadı. Kalabalığa hitaben konuşmalarda bulunan adaylar, Sulakyurt'un MHP'ye tam destek vereceğini görmekten dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Sulakyurt'tan Tam Destek

Sulakyurt programı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan MHP Adayı Halil Öztürk, Sulakyurtlu hemşehrilerimiz bizleri bağrına basıp tam destek sözü verdi. Sizinle gurur duyuyorum, teşekkür ederim. Sulakyurt bizimle iktidara yürüyor” dedi. İlçe sakinleri MHP'ye Belediye seçimlerinde olduğu gibi genel seçimde de tam destek vereceklerini belirttiler. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli