Anahtar Kelimeler: Sulakyurt asayiş uygulaması

Sulakyurt´ta asayiş uygulaması

Sulakyurt´ta asayiş uygulaması

Sulakyurt´ta asayiş uygulaması

Asayiş çalışması

Sulakyurt ilçesinde yol trafik uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol trafik uygulaması çalışmalarını yerinde inceleyen Sulakyurt Kaymakamı Önay Altuntaş yetkililerden bilgi aldı.

14 ARAÇ SORGULANDI

Sulakyurt ilçesinde yapılan yol uygulamasında 14 araç, 20 şahıs sorgulanırken, 2 araca idari yaptırım uygulandı, araçlarda 1 adet sustalı bıçak ile bir adet cop ele geçirildi. Ayrıca araçları uygulamada vatandaşların memnuniyetleri açısından sorular sorldu. Vatandaşlar, gerek polis gerekse jandarmanın çalışmalarından memnun olduklarını söyleyerek teşekkür etti.

KAYMAKAM BİLGİ VERDİ

Sulakyurt Kaymakamı Önay Altuntaş ?Milli güvenlik ve kamu düzeninin, genel sağlık ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı, veya eşyanın tespiti amacıyla, hakim kararıyla, veya gecikmesinden zarar doğabilecek hallerde mülki amir in yazılı emri ile belli yerlerde, kişilerin üstlerinde, özel kağıtlarında ve eşyasında yapılan arama işlemidir. Halkımızın huzur ve refahı için bu tür uygulamalar devam edecek? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false