Anahtar Kelimeler: Sulakyurt yapı çalışması

Sulakyurt´ta alt yapı çalışması

Sulakyurt´ta alt yapı çalışması

Sulakyurt´ta alt yapı çalışması

Çalışmalar tam gaz sürüyor

Sulakyurt Belediyesi yıllardır süren altyapı ve kanalizasyon sorununu halletmek için harekete geçti. Belediye ekipleri ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik belediye binasında projeyi incelerek 9 Bin metre altyapı ve kanalizasyon çalışmasının başlayacağını söylediler

ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, yıllardır Sulakyurt´un kanalizasyon ve altyapı sorunu çektiğini fakat bu sorunun bu gün itibariyle son bulduğunu söyledi. Bildik, gerekli çalışmaların hiç ara vermeden başlayacağını kısa bir süre içinde de çalışmaların son bulacağını belirtti. Başkan Bildik belediye hizmeti olarak ilçe genelinde birçok çalışmayı hızlandırdıklarını söyledi. İlçe giriş yolunun darlığı nedeniyle 530 metrelik mesafede yol genişletmesi yaptıklarını belirten Bildik, "İmar planında olan ancak yapılamayan ilçe giriş yolu çevresinde 530 metrelik istinat duvarı çekerek yol genişletme çalışması yaptık. Çevre yolu açıldıktan sonra 2 bin 900 metrelik hattımız var.

NELER YAPILACAK?

İlçenin girişinden baraj yolu bağlantısına kadar yaklaşık bin 500 metresi Valimiz Ali Kolat´ın girişimleriyle asfaltlama çalışması yapıldı. Kalan kısmı ise önümüzdeki günlerde tamamlanacak ve ilçemizin giriş ve çıkışı daha güzel bir görünüme sahip olmakla birlikte güvenli bir yol haline de dönüşmüş olacak ve bu sayede ilçe merkezinde yol sorunu kalmayacak" diye konuştu.Bildik, ilçede tarihi çeşmelerde restorasyon çalışmaları, piknik ve mesire alanlarında çeşitli düzenlemeler de yapıldığını ifade ederek, ziyaretçilerin gözdesi olan tarihi Şeyh Şami Türbesi´nin tekrar restorasyonunun yapılarak daha güzel bir görünüme kavuşturulacağını sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli