Anahtar Kelimeler: Şubat ayı değerlendirildi

Şubat ayı değerlendirildi

Şubat ayı değerlendirildi

Şubat ayı değerlendirildi

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Şubat ayı olağan değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda personeller sorunlarını idareye aktardı.

Sorunlar dinlendi

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği toplantı salonunda Genel Sekreterliğe bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi servislerinde görev yapan personellerin katılımıyla Şubat ayı değerlendirme toplantısı yapıldı. Değerlendirme toplantısında İdari Hizmetler Başkanı Fatih Özkan ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Emin Demir birimlerde görev yapan personellerin sorunlarını, önerilerini ve isteklerini dinleyerek değerlendirmelerde bulundular. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği  İşkur-Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde genel sekterlik ve çevresinde ağaçlandırma programı uygulanacağı bildirildi. Program ile ilgili protokol imzalandı.

Protokol imzalandı

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği  İşkur-Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde genel sektererliğin ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi hizmetlerinde çalışmak üzere 20.02.2015 tarihinden itibaren 20.06.2015 tarihine kadar 4 ay süreyle Genel Sekreterliğimiz İdari Hizmetler Başkanı Fatih Özkan ve İş kur-Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından imzalanarak hayat geçirildi.Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğin çevresinin yanı sıra bağlı bulunduğu hastanelerin çevre düzenlemesinin de yapılacağı belirtildi.Kurumlar arasındaki protokol Gelen Sekreter Mustafa Boyabatlı ve İş Kur il Müdür Nazım ulu arasında imzalandığı belirtildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli