Anahtar Kelimeler: rezalete bakar mısınız?

Şu rezalete bakar mısınız?

Şu rezalete bakar mısınız?

Bir aydır su boşa akıyor!

Neden tamir etmiyorsunuz?

 

İşte sizin haliniz böyle!

 

CHP Kırıkkale il Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Kırıkkale Belediyesi ve Başkan Mehmet Saygılı’nın bir skandalını ortaya çıkardı.

 

SU PATLAĞI TAMİR EDİLMİYOR

CHP Kırıkkale il Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Kırıkkale Belediyesi ve Başkan Mehmet Saygılı’nın bir skandalını ortaya çıkardı. İhbar üzerine Ahılı bölgesindeki bir yere giden Bozdağ, şehir ana şebeke borusunun patladığını, suyun da yaklaşık bir aydır Ahılı Çayına boşa aktığını görüntüledi. Ana borudaki patlağın tamir edilmediğini, sebebinin ise şehir genelinde en az üç günlük kesintiye neden olacağı için özellikle tamir edilmediğini ve seçim sonuna bırakıldığını, suyun da israf olarak dereye aktığını görüntüledi. 

 

BU BİR REZALET

Çevre sakinlerinin ana borudaki patlağın bir aydır bu durumda olduğunu belirttiklerine işaret eden Bozdağ, “Bu su gördüğünüz gibi ana şebeke hattının suyu. Su gürül gürül boşa akıyor. Yaklaşık bir aydır bu durumda imiş. Bilerek tamir etmiyor sanırım belediye. Çünkü tamir edilmek istense en az üç dört günlük kesinti olacak şehir genelinde. Bu yüzden böylece bırakmışlar Ya haberleri yok ya da bilerek böyle bıraktılar diye de düşünüyoruz. Haberleri yoksa yazık, var da yapmıyorlarsa ayıp. İsraf bu… Böyle bir rezalet olmaz” dedi.

 

SAYGINI’NIN HABERİ VAR MI?

Bozdağ, “İl başkanlığımıza gelen ihbar üzerine yaptığımız çalışmada Ahılı bölgesinde tespit ettiğimiz patlak hakkında Kırıkkale halkımızı bilgilendirme gereği duyduk. Üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Konuyu Kırıkkale halkının vicdanına bırakıyoruz” diye konuştu. Çevreden edinilen bilgilere göre su bir aydır dereye gürül gürül akarken, kimse ilgilenmemiş. Haberi ve paylaşımı ihbar kabul etmesi gereken belediyenin ve Başkan Saygılı’nın ne yapacağı merak konusu. İddialara göre Saygılı’nın haberi var ancak seçim öncesinde uzun süreli kesinti olması ihmali nedeniyle su tamir edilmiyor. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu