Anahtar Kelimeler: ziyaretler sürüyor

STK’lara ziyaretler sürüyor

STK’lara ziyaretler sürüyor

İki ayrı ziyaret yapıldı

Partiyi anlatan ziyaretler

İyi Parti Teşkilatı’nın sivil toplum kuruluşlarına ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

ZİYARETLER SÜRÜYOR

İyi Parti Teşkilatı’nın sivil toplum kuruluşlarına ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Parti yöneticileri önceki gün Kırım Türkleri Derneği ve eski Genç Müsiad Derneği Başkanı Avukat Mehmet İlhan’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde parti çalışmaları konusunda bilgi verilirken, STK’lara yönelik çalışmalar ve hazırlıklar ile destekler konusunda da bilgi aktarıldı. Kırım Türkleri ziyareti konusunda “

KIRIM DERNEĞİ ZİYARETİ

STK' çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Kırım Türkleri Derneğine ziyarette bulunduk. Dernek Başkanı  "Sayın Uğur Yaşar UYGUR" ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz . Kırım Türklerine yönelik  işgalleri ifade ederken gerçekten çok duygulu anlar yasadık. Türkiye'de yaşayan Kırım  Tatar soydaşlarımıza IYI Parti olarak  verdiğimiz destek ilelebet devam edecektir. 1944 kurbanlarını rahmetle anarken,  işgal edilen  işgalcileri lanetliyoruz” bilgisi paylaşıldı.

MEHMET İLHAN ZİYARETİ

Daha sonra Gens Müsiad Derneği eski başkanı Avukat Mehmet İlhan’ı ziyaret eden parti yönetimi “Genç ,dinamik,  basarili Av Mehmet İlhan beyi bürosunda ziyaret ettik.  Ziyaretimizi kabul buyurup bizleri bürosunda  misafir ettiği için kendisine teşkilatımız  ve kendi adımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Yolunuz hep acık olsun sayın İlhan.   Ziyaretimizde karşılıklı istişarelerde  bulunduk . Çok akıcı bir görüşme oldu” bilgisini paylaştı. Ziyaretlere parti yöneticilerinden Betül Özdemir Eroğlu, Bahriye Aksu Darıcı, Hakim Yağlı ve Ayla Ateş Özdence katıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false