Anahtar Kelimeler: vadimiz olacak

Spor vadimiz olacak

Spor vadimiz olacak

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. Ulusoy, “Şehrimiz spor vadisine kavuşuyor, gençlerimiz madde kullanımından uzak duruyor” dedi.

SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Projelerini vatandaşlara anlatarak destek isteyen Ulusoy, spor alanında yapacakları çalışmalarını anlattı. Ulusoy, “Kırıkkale belediyesi olarak kömür tevzi olarak adlandırılan bölgede, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan 3500 kişilik spor salonu ve açık spor tesisleri ile entegre vaziyette, yaklaşık 6.000 m2 alanlı projemizde yarı olimpik yüzme havuzu, açık ve kapalı futbol sahaları, tenis kortları, fitness salonları, bisiklet ve yürüyüş yolları bulunan bir spor kompleksi yapacağız” dedi. 

 

20 KULÜP BİNASI YAPILACAK

Ulusoy, “Ayrıca Amatör spor kulüplerimiz için Fikret Karabudak stadyumuna ve MKE CER atölyesine yakın konumda içerisinde; idari bina, duşlar, soyunma odaları, toplantı odası bulunan 20 adet kulüp binası, 2 adet idman sahası yapacağız. Yapacağımız proje ile en az 3 alt yaş grubunda ve amatör kümede faaliyet göstermesi şartıyla kulüp binaları kulüplerimize ücretsiz olarak tahsis edilecek olup, kulüplerimizin her türlü malzeme, ulaşım, elektrik, doğalgaz gibi giderleri belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Kırıkkale için değişim vakti” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı