Anahtar Kelimeler: verdik geliyoruz

Söz verdik geliyoruz

Söz verdik geliyoruz

Üç ayrı mesaj…

 

Projeler…

 

 

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Önal, mahalle mitinglerine devam etti, üç ayrı konuda mesaj verdi ve yine projelerini açıkladı.

 

MESAJLAR YAYINLADI

Down Sendromu Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Önal, “Bugün Down Sendromlu bireylerimizin farkındalık günü. Down sendromu bir hastalık değil genetik bir farklılıktır. Dünyaya kattığınız güzelliklerin hepimiz farkındayız. Tüm haklarınızın arkasındayız” dedi. Nevruz Bayramı ile ilgili de mesaj yayınlayan Önal, “Bolluk ve bereketin, umut ve baharın müjdecisi Nevruz Bayramı kutlu olsun” dedi. Yaşlılar Haftası münasebetiyle de mesaj yayınlayan Önal, “Geçmişi geleceğe taşıyan ve bugünlerimizi kuran tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyorum. Yaşam sevincinizin daimi olacağı sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum. Doyasıya sarılacağımız sağlıklı günlere hep beraber ulaşmak temennisiyle” dedi.

 

ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Önal, eski sanayi sitesini ziyaret etti ve hem esnaflar ve hem de vatandaşlarla görüştü. Önal, “Eski Sanayi Sitemizi ziyaret ettik, sorunları biliyoruz, biz çözeceğiz” açıklamasında bulundu. Mahalle ve ev toplantılarına da devam eden Önal, “Gücümüzü hemşehrilerimizden alıyoruz. Ev toplantımızı mitinge dönüştüren kıymetli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler” dedi. Önceki gün gençlerle buluşan Önal, “Kırıkkale'mizi gençlerimizle birlikte yöneteceğiz. Bugününüze ve yarınınıza birlikte sahip çıkacağız. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir gençlik gümbür gümbür geliyor” açıklaması yaptı. 

 

HUZUR EVİ PROJESİ

Projelerini açıklamayı da sürdüren Önal, “SÖZ VERDİK, YAPACAĞIZ… Kırıkkale Belediyesi olarak isteğimiz, sevgili büyüklerimizin evlerinde çocukları, torunları ve sevdikleriyle huzurlu bir şekilde yaşlanmalarını sağlamaktır. Hayat şartları beklenmedik zorluklarla dolu olabilir, bu yüzden yaşlılarımızın sıcak bir yuvada yaşamlarını sürdürebilmeleri için yaşlı bakım ve huzurevi projemizi hayata geçireceğiz. AZ KALDI KIRIKKALE'M...” diyerek Huzur Evi projesini tanıttı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı