Anahtar Kelimeler: verdik sözümüzü tutuyoruz

?Söz verdik, sözümüzü tutuyoruz?

?Söz verdik, sözümüzü tutuyoruz?

?Söz verdik, sözümüzü tutuyoruz?

?Vekil sayısı artacak?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Tacettin Silsüpür ve Abdullah Pekgöz hafta sonu seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdiler. Açılışta adaylar vekil sayılarını artıracaklarını belirterek, ?Söz verdik, sözümüzü tutacağız´ dediler.

BERABER ARŞINLADIK

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Bildiği gibi 7 Haziran seçimleri öncesinde de sizlerle bir araya geldik, Kırıkkale´mizin her karış toprağını beraber arşınladık. Sonuçta daha önce olmayan milletvekillinizi meclise göndermeyi başardık. Tabi gönül arzu ederdi ki diğer adaylarımız Sayın Halil Öztürk ve Sayın Merih Karayolu da meclise gönderebilseydik keşke. Ama nasipten öte hiçbir şey olmuyor. Bizler çalıştık hayırlısını yüce Mevla´dan istedik.?

TEŞEKKÜR ETTİ

İl Başkanı Baloğlu, ?Halil Öztürk ve Merih Karayol´a gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Kendileri bu dönem aday değiller ama yine aynı gayretle çalışmalarını sürdürmektedirler. Yine bu dönem listede yer alan adaylarımızda partimizin başarısı ve ülkemizin bekası için üstün bir çalışma içerisindeler. İnşallah 7 Haziran seçimlerinden daha iyi sonuçla vekil sayımızı artıracağız. Bildiğiniz gibi 7 Haziran Seçimleri sonrası yaşanan bazı siyasi olaylar ve bu olayların sonuçları var. Bu konulan sayın milletvekili adaylarımız sizinle paylaşacaklar.?

KIRIKKALE´YE GEZMEYE GELDİLER

MHP Milletvekili ve Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer, ?Söz verdik. Dedik ki Allah nasip eder MHP´den vekil olursak halkımızdan kopmayacağız dedik. Halkımızın içerisinde olacağız dedik. 13 yıldır iktidarda olan AK Partililer Ankara´da oturdular hafta sonu Kırıkkale´ye gezmeye geldiler. Hiçbir vatandaşımızın derdini kendi derdi olarak görmediler. İşsizleri, memurları, emeklileri unuttular. Nerede paralı pullu işler var orada oldular.?

SİLİP SÜPÜRECEĞİZ

MHP Milletvekili Adayı Tacettin Silsüpür, ?Biz birlik ve beraberlik zamanı diyoruz. Hep birlikte bir olalım. Kırıkkale´ye hizmet için yola çıktık. Allah izin verirse Kırıkkale´yi silip süpüreceğiz. Namus şeref veriyorum ki biz sizlerin emir eri olacağız. Ayrıca Ankara´da yaşanan patlama nedeniyle vefat eden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim. Ben katılımınızdan dolayı teşekkür ederim.?

YAPILAN HİÇBİR ŞEY YOK

Ankara´da yaşanan patlama nedeniyle vefat edenlere Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek sözlerine başlayan MHP Milletvekili Adayı Abdullah Pekgöz, ?İnşallah bu olay son olur. Türk milletinin başı sağ olsun. 13 yıl boyunca biz kandırıldık. Kırıkkale AK Parti iktidarı döneminde hiç elde edemeyeceği bir siyasi güç elde etti. Bugün Kırıkkale Türkiye´nin gözbebeği olmalıydı. Fakat olmadı. 13 yıldır Kırıkkale´ye yapılan hiçbir yok? dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli