Anahtar Kelimeler: Sosyal Tesis Projesi

Sosyal Tesis Projesi

Sosyal Tesis Projesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, Büyükşehir Parkı üzerine yapmayı planladığı Belediye Sosyal Tesis projesini tanıttı.

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerini kısa bir süre kaldı. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye başkan adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf, vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra mahalle toplantıları da yapan Ulusoy, sosyal medya hesabından da projelerini anlatmaya devam ediyor. MHP Belediye Başkan Adayı Ulusoy, son olarak Belediye Sosyal Tesis projesini açıkladı.

 

4 KATLI VE 1000 METRE KARE

Belediye Sosyal Tesisi Projesini sosyal medya hesabından tanıtan Ulusoy, “Büyük Şehir Parkına cephe vaziyette, 3000 metrekare alan üzerinde, 4 katlı 1000 metrekareoturum alanlı ve toplam 4000 metrekare inşaat alanı içerisinde kreş, misafirhane, lokanta, kafeterya, düğün salonu, gençler için okuma alanları, masa tenisi, satranç, bowling, kültür ve sanat atölyeleri ve etüt merkezini içerecektir. Tesis, engelli vatandaşlarımızın hiçbir yardıma gerek kalmaksızın kullanabileceği şekilde dizayn edilecektir. Tesisimizde ücretsiz wifi, çay ve ikramların bulunması planlanmaktadır” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı