Anahtar Kelimeler: Sosyal medya ikiye bölündü

Sosyal medya ikiye bölündü!

Sosyal medya ikiye bölündü!

Sosyal medya ikiye bölündü!

Suyla bölündüler!

Kırıkkale´de ana borunun patlaması ve üç gün boyunca şehrin susuz kalması ciddi sıkıntılara sebep oldu. Sosyal medya ise tam anlamıyla suyla ikiye bölündü.

İKİYE BÖLÜNDÜLER!

Su problemi şehirde sıkıntılara yol açarken, yankı da yaptı. Sosyal medyada başlayan hareket dalga dalga yayıldı. Kırıkkale adeta suyla ikiye bölündü. Bir taraf kesintiye tepki gösterirken, sorunun kısa sürede çözülememesini sert biçimde eleştirdi. Belediye´ye yönelik tepkiler oldu. Bir kesim ise savunmaya geçerek, başta Belediye Başkanı Mehmet Saygılı olmak üzere Belediye ve Fen İşleri ile Su Arıza ekibini savundu. Bu yankılanmanın devam ettiği gözleniyor.

ASLINDA NE OLDU?

Gerçekte ise aslında ne oldu? Böylesi büyük bir arıza ile ilk kez karşılaşılan Kırıkkale´de ekiplerin arızaya zamanında müdahale edemediği, Belediye´nin teknik anlamda bu tür bir arıza ile kısa sürede baş edecek ekipmana sahip olmadığı ortaya çıktı. Arızanın sebebinin ise borunun geçtiği yere toplu konut yapımından kaynaklandığı ve borunun geçtiği bölgenin konut basıncına müsait olmadığı gözlemlendi. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli