Anahtar Kelimeler: Sonunda dava açtılar

Sonunda dava açtılar!

Sonunda dava açtılar!

Sonunda dava açtılar!

EnerjiSA ile davalık oldular!

Keskin ?de sık sık kesilen elektrik nedeniyle Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Enerji SA ´ya dava açtı.

ELEKTRİKLİ ALETLER YANIYOR

Keskin´de gün içerisinde 4,5 sefer kesilen elektrik vatandaşları ve esnafları bıktırdı. Gerek vatandaşlar gerekse esnaflar elektrik kesintisinden oldukça şikâyetçi. Esnaf ve vatandaşlar elektrikli aletlerini yandığını belirttiler. Kesintinin sebebini öğrenmek için yetkililere başvurduklarını belertin keskin halkı hiç kimseye ulaşamadıklarını belirttiler.

EKİPMANLAR ZARAR GÖRDÜ

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçelerinde Aralık ayı boyunca sık sık elektrik kesintilerin meydana geldiğini belirterek, ?Ocak ayının ilk dört gününde de aynı kesintiler devam etmektedir. Bu kesintiler Belediyemizin elektrik panoları ve su motorları başta olmak üzere elektrik ile çalışan ekipmanlarına zarar vermektedir?

İLÇEYE SU VERİLEMİYOR

Meydana gelen arızaların maddi boyutunun yanına su motorlarının da çalışmadığı için ilçeye su verilemediğini aktaran Başkan Yıldırım, ?Mevsim şartları dolayısıyla su akmadığı için don olayı meydana gelmekte ve vatandaşların mağduriyeti artmaktadır. Vatandaşlarımızın daha fazla mağdur etmemek için, Enerji SA´ya dava açtık? dedi. Son olarak Başkan Yıldırım, su terfi merkezlerimizde meydana gelen hasar nedeniyle hakim ve bilir kişi ile keşif yapıldığını dile getirdi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli