Anahtar Kelimeler: Son kez Meclis’te!

Son kez Meclis'te!

Son kez Meclis

Son kez Meclis'te!

68 kişi artık oymayacak!

Listeler çok gizli hazırlanıyor

7 Haziran'da yapılacak olan seçimler öncesi AK Parti'den 68 milletvekili geçtiğimiz gün düzenlenen son grup toplantısına katıldı. Aralarında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay'ında bulundu 68 isim, ‘Milletvekili' olarak son kez Meclis'te yer aldı.

Kapsamlı bir sunuş yaptı

AK Parti'den 68 milletvekili geçtiğimiz gün düzenlenen son grup toplantısına katıldı. Aralarında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay'ın da bulundu 68 isim, ‘Milletvekili' olarak son kez Meclis'te yer aldı. Toplantının ardından AK Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen bazı anketler hakkında açıklamalarda bulunan Atalay, ARTER Ajans`ın sahibi Erol Olçak ve ekibi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MYK`ya, görseller eşliğinde kapsamlı bir sunuş yaptı.

Hep birlikte yeni Türkiye

Buna göre, AK Parti`nin seçim kampanyasında, "Hep Birlikte Yeni Türkiye" ve "Yeni Türkiye için yeni anayasa ve başkanlık sistemi" sloganları ön planda kullanılacak. AK Parti`nin milletvekili aday listesinde Türkiye`nin her renginin yer alması planlanıyor. Bu kapsamda listede Türk, Kürt, Arap, Laz, Roman, Alevi, Sünni ayrımı yapılmadan isimlere yer verilecek ve meydanlarda "Biz hep birlikte Türkiye`yiz" sloganına işaret edilecek.

Ak Parti`nin oy oranı yüzde 50

Beşir Atalay`ın sunum yaptığı toplantıda son kamuoyu araştırmalarının sonuçları da paylaşıldı. Buna göre AK Parti`nin oy oranının yüzde 48-50, CHP`nin yüzde 23-25, MHP`nin yüzde 13-15 bandında olduğu belirtildi. HDP`nin ise yüzde 8-9 aralığında kaldığı ve barajı geçemediği bilgisi paylaşıldı. Atalay, milletvekili listelerinin hazırlandığını da söyledi ve çalışmaların çok kapalı ve gizli yürütüldüğünü söyledi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false