Anahtar Kelimeler: Soğuk hava uyarısı

Soğuk hava ve kar uyarısı!

Soğuk hava ve kar uyarısı!

Soğuk hava ve kar uyarısı!

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahmin raporlarına göre Kırıkkale ve çeşitli bölgeler için soğuk hava ve kar yağışı uyarısı yapıldı.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINMALI

Son günlerde eksi derecelere kadar düşen hava sıcaklıkları, önümüzdeki günlerde de etkisini iyiden iyiye hissettirecek. Geçtiğimiz hafta kendini iyiden iyiye hissettiren soğuklar bu hafta da etkili olacak. Birçok kentte yağmur ve kar görülmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, İstanbul´un kuzey ve doğu kesimleri, İzmir, Balıkesir, Çankırı, Samsun, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari ve Şanlıurfa´nın güney kesimleri ile İç Anadolu Bölgesi´nin Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir gibi bölgelerinde yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

PUS HADİSESİ BEKLENİYOR

Yağışların yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz´in iç kesimleri ve Çankırı´nın yüksekleri ile Hakkari ve Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevreleri ile İstanbul´un kuzey ve doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde İzmir ve Balıkesir çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BUZLANMA VE DON OLAYI

İç Anadolu Parçalı yer yer çok bulutlu, Çankırı çevrelerinin akşam saatlerinde karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Batı Karadeniz Parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, bölgenin iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false