Anahtar Kelimeler: Sisli hava etkili oluyor

Sisli hava etkili oluyor!

Sisli hava etkili oluyor!

Sisli hava etkili oluyor!

Sisli havaya dikkat!

Hava sıcaklıklarının iyiden iyiye düştüğü Kırıkkale sise adeta teslim oldu. Son iki gün içerisinde yaşanan sisli hava ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor.

SİSLİ HAVA ETKİLİ

Yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçecek. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu´nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. İç Anadolu, İç Ege, Batı ve Orta Karadeniz´in iç kesimleri, Doğu Anadolu´nun kuzey ve batısı ve Balıkesir çevrelerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor. Kırıkkale´de bugün ve yarın hava Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli geçecek.

GÖRÜŞ MESAFESİ DÜŞTÜ

Gece saatlerinde sıcaklıkların 0 dereceye kadar düştüğü Kırıkkale´de özellikle gece ve sabah saatlerinde yaşanan sis ulaşımı da güçleştiriyor. Görüş mesafesinin 100 metrenin altına düştüğü Kırıkkale´de sürücülere dikkatli olunması uyarısında bulunuluyor. Bu saatlerde yola çıkan sürücülere uyarılarda bulunan uzmanlar, otomobil sürücülerinin araçlarının sis farlarını yakmaları ve yolda kontrollü ilerlemeleri tavsiyesinde bulundu. Uzmanlar zorunda kalınmadıkça araç sahiplerinin otomobillerini kullanmamalarını tavsiye etti.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli