Anahtar Kelimeler: Sıralama nasıl oldu?

Sıralama nasıl oldu?

Sıralama nasıl oldu?

Sıralama nasıl oldu?

 

Merak edilen listeye

HABERKALE ulaştı!

 

İşte sıralamada kimler var?

AK Parti'de Pazar günü yapılan temayül yoklamasının sonucu merak ediliyor. Kimse sonuca ulaşabilmiş değil. Ancak Haberkale sonucu öğrenmeyi başardı.

Haberkale o sonuca ulaştı

AK Parti'nin aday belirleme kriterlerinden ilki geçen hafta sonu gerçekleştirildi. Kırıkkale'de aday adaylarının durumunu gözlemlemek için temayül yoklaması yapıldı. Temayül sonuçları açıklanmadı. Hiçbir aday adayı da sonuçlara ulaşabilmiş değil. Haberkale sonuca yakın bir bilgiyi elde etmeyi başardı.

Kendi sıralarını öğrendiler

Temayülde ilk 8 kişinin kimler olduğu üç aşağı beş yukarı belli oldu. İlk sekiz isim içinde, kamuoyunda adı geçen kişilerin olduğu konuşuluyor. Bu sonuca ise aday adaylarının sadece sıralamada kendi yerlerini öğrenebilmiş olmalarından hareketle söz ediliyor. Kamuoyunda ismi sıkça geçen isimlerden bazıları genel merkezde kendi temayül sıralarını öğrenebildiler.

Tahmini zor değil!

İşte buradan hareketle kimin hangi sırada olduğu tahmin edilebiliyor. 8 kişilik isim hemen hemen kamuoyunun yakından bildiği ve tahmin yürüttüğü kişiler. Bunun dışındakiler ise geri kalan kişiler. Teşkilatın isimlere yönelik tavrı da hemen hemen belli oldu. İsimleri yayınlamıyoruz çünkü diğer aday adaylarının rencide olmasını istemiyoruz. Ancak ilk 8 içinde kimlerin olduğunu da tahmin etmek güç değil.



Yılmaz TAŞPINAR
4.03.2015 08:32:07
haberkale yi günlük takip ediyorum. fakat temayül sıralaması adlı haberinizde sanki isimler açıklanacakmış gibi bir haber yapıp, sonrada hiç isim bile belirtmeden yorumlar yapmanızı hiç etik bulmadım. habercilik bu olmasa gerek.. selamlar..

fatih özdemir
5.03.2015 11:37:50
isimleri açıklamayacaksanız bu haberin ne anlamı varki.başbakanın bilmesi ile haberi yapanın bilmesi arasında benim için bir fark yok ki.habere ulaşmıssınız aman ne güzel.Bende birinci sırayı biliyorum desem ama açıklamasam.liste açıklanın ca da kim birinci olursa ben biliyordum desem haber olurmu?

  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false