Anahtar Kelimeler: Sıradakiler gelsin!

Sıradakiler gelsin!

Sıradakiler gelsin!

Sıradakiler gelsin!

 

Sırada kimler var!

AK Parti de milletvekilliği için aday adaylığı müracaatı sürüyor. Bugün birkaç ismin, yarın da yine birkaç ismin müracaatı bekleniyor.

Dağdelen dikkat çekti

7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde AK Parti iyice hareketlendi. Partinin il başkanlığına aday adaylığı müracaatları sürüyor. Şu ana kadar birkaç isim müracaatını yaptı. En dikkat çekici müracaat oluşan kalabalıkla birlikte partinin eski il başkanı Nuh Dağdelen'in müracaatı oldu. Dağdelen kalabalık bir toplulukla parti binasına geldi ve müracaatını yaptı. Dağdelen'in müracaatını bizzat İl Başkanı Mürsel Akçay aldı, müracaat töreninde ise Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç ve İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay'da hazır bulundu.

Albayrak ve Korkmaz

Partiye aday adaylığı için müracaatlar devam edecek. Bugün saat 14:00'te Kemal Albayrak'ın müracaatı bekleniyor. Saat 16:00'da ise eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz müracaatta bulunacak. Albayrak'ın kalabalık bir toplulukla müracaatta bulunması bekleniyor. Önemli açıklamaları olacağı duyuruldu ve herkes Albayrak'ın müracaatına odaklanmış durumda. Veli Korkmaz'ın da kalabalık bir toplulukla müracaatta bulunması ve önemli açıklamalar yapması bekleniyor. O'nun açıklamaları da merak konusu olmuş durumda.

Tekin ve Ilıcan

Yarın ise Ergün Tekin'in AK Parti İl Başkanlığı'na gelerek müracaat yapacağı öğrenildi. Tekin'in müracaatı da merak konusu olacak elbette. Açıklamalar yapacağı da öğrenilen Tekin'in neler söyleyeceği şimdiden merak edilmeye başladı. Adı AK Parti'de aday adaylığı için geçen iş adamı Ömer Faruk Ilıcan'ın ne yapacağı ayrı bir merak konusu. Ilıcan'ın aday adaylığı konusunda iki gün içinde karar vereceği söyleniyor. Cuma günü müracaat edecek isimlerden biri de Regayip Kurtoğlu. Bu isim de öğleden sonra müracaatını yapacak.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli