Anahtar Kelimeler: Sırada bekledi

Sırada bekledi!

Sırada bekledi!

Sırada bekledi!

Teşekkür ziyaretleri sürüyor

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi programlarının dışında her zaman Kırıkkale halkının yanında olmaya devam ediyor. Öztürk geçtiğimiz günlerde ise ziyaretlerin ardından Zafer Caddesi´nde bulunan GSM şirketinin fatura merkezine giderek sırası gelmesini bekledi. Öztürk´ün bu davranışı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

HER ZAMAN KIRIKKALE´DE

Seçim öncesi olduğu gibi seçimin ardından da Kırıkkale halkı ile her zaman iç içe olmaya devam eden Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi programlarının dışında her zaman Kırıkkale halkının yanında olmaya devam ediyor. Öztürk gerek hasta ziyaretleri gerek se sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

SIRASINI BEKLEDİ

Ziyaretler sırasında Milletvekili Abdullah Öztürk Zafer Caddesi´nde bulanan bir GSM şirketinin fatura merkezine giderek sırası gelmesini bekledi ve telefon faturasını yatırdı.  Öztürk sırı beklerken bazı vatandaşlar öne geçmesini istedi. Öztürk İse sırasını beklemeye devam edeceğini ve vatandaşlardan hiçbir farkının olmadığını dile getirdi. Öztürk vatandaşlar ise Öztürk´ün bu davranışından dolayı tebrik etti.



Halil altıntaş
4.01.2016 00:58:04
2019 kadar böyle gideceğine yürekten inanıyorum.Yapacak çok işleri var.Hepimizin KIRIKKALE için beklentileri mevcut.TÜPRAŞ,JANDARMA kavşağından HACILAR istikametine KARYOLLARININ yaptığı yeni yola bakarsa sanırım VEKİLİMİZİN söyleyeceği söz olacaktır.

  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli