?Sinsi planlara karşı uyanık olmalıyız?

?Sinsi planlara karşı uyanık olmalıyız?

?Sinsi planlara karşı uyanık olmalıyız?

 

Vurgun´dan önemli uyarılar

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Ramazan ayı nedeniyle yaptığı açıklamalarda sinsi planlara karşı uyanık olunması uyarısında bulundu.

UYANIK OLMALIYIZ

Vurgun, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye dahil olmak üzere İslam dünyasının tarihin en zorlu dönemlerinden birini yaşadığını belirtti. Vurgun, ?Son dönemde yaşanan gelişmeler Müslüman´ın Müslüman´dan başka dostu olmadığını bir kez daha ortaya koymuştur. Bu gelişmelerden gereken dersleri çıkarmalı, bu sinsi planlara karşı uyanık olmalıyız? değerlendirmesini yaptı.

BİRLİKTE GÜÇLENMELİYİZ

Faruk Vurgun, ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye de dahil olmak üzere İslam dünyasının tarihin en zorlu dönemlerinden birini yaşadığını belirtti. Rahmet ve mağfiret ayı olan ramazanın ve bu ayda yaşanan manevi iklimin Müslümanların birlik ve beraberliğine İslam aleminin kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulunan Vurgun, ?Bu manevi iklimi en iyi şekilde değerlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz. İslam ülkeleri sinsi kuşatmaların acımasız işgallerin hedefi halindedir. Son dönemde yaşanan gelişmeler Müslümanın Müslümandan başka dostu olmadığını bir kez daha ortaya koymuştur. Bu gelişmelerden gereken dersleri çıkarmalı bu sinsi planlara karşı uyanık olmalıyız? dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu