Anahtar Kelimeler: Şimdi gözler vaatlerde

Şimdi gözler vaatlerde!

Şimdi gözler vaatlerde!

Şimdi gözler vaatlerde!

Ne zaman gerçekleşecek?

1 Kasım seçimleri sona erdi, muhalefet şok yaşıyor iktidar zafer sarhoşu? Seçmen ise vaatlerin ne zaman gerçekleştirileceğini merak ediyor.

VAATLERİ GERÇEKLEŞTİRİN

1 Kasım seçimlerinde muhalefet ve iktidar başta asgari ücretli olmak üzere bir çok kesime vaatlerde bulunmuştu. Seçimden muhalefet yenilgi şokuyla, iktidar ise zafer sarhoşluğuyla ayrıldı. Seçmen şimdi vaatlerin ne zaman gerçekleştirileceğini merak ediyor. Seçmenler ufukta koalisyon göründüğü için seçmenler yüksek oranda da olsa muhalefetin vaatlerine oy vermek yerine ?istikrar? diyerek muhalefete göre oranı daha az olan iktidarın vaatlerine oy vermiş görünüyor.

KİM NEYİ BEKLİYOR?

Asgari ücretli, emekli, emeklilikte yaş bekleyenler, taşeron işçileri, çiftçiler iktidarın vaatlerini gerçekleştirmesini bekliyor. Muhalefet ilk 100 gün içinde vaatlerini gerçekleştirmeyi planlıyordu. İktidarın vaatlerini ne zaman gerçekleştireceği merak konusu. Daha ilk günlerden asgari ücretin en erken gelecek yıl zamlanabileceğine dair haberler ve bu haberleri yalanlamayan açıklamalar dikkat çekiyor. 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu