Anahtar Kelimeler: Sendikaya

Sendikaya yeni bina

Sendikaya yeni bina

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi Genel Kuruldan önce Şube Hizmet binasının açılışı büyük bir katılım ve dualar eşliğinde açıldı. Yeni Hizmet Binası Yenidoğan mahallesi 596. sokağa açıldı.

 

AÇILIŞI YAPILDI

Açılıştan önce bir konuşma yapan Kırıkkale Türk Eğitim Sen Şube Başkanı A.Yücel Karabacak, "Yıllar sonra kendi mülkiyetimiz olan hizmet binamızı alma arzu ve hayalimizi bugün gerçekleştirmenin gurur ve sevincini yaşadık” dedi. Türkiye Kamu-sen Genel Başkanı Önder Kahveci "Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ise "Kırıkkale Türk Eğitim-Sen hizmet binasının açılış töreninde, eğitim camiamızın özverili mensuplarıyla bir aradayız. Rabbim Sendikamızın yeni binasında güzel ve faydalı hizmetler ve Kırıkkalemiz için hayırlı kararlar almak nasip eylesin, hayırlı olsun.''dedi.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan ise "Kırıkkale Şube Başkanlığımızın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdik. MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Sayın Halil Öztürk, Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Sayın Önder Kahveci, Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Sayın Nuri Ünal beyler başta olmak üzere, açılışımıza iştirak eden tüm konuklarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. ''dedi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Açılışa Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Ali Kaplan ve Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Genel merkez yöneticileri, MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale milletvekili Av. Halil Öztürk , Türkiye Kamu-sen Genel Başkanı Önder Kahveci, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Türk Diyanet Vakıf-sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, TSO başkanı Ahmet Varlı, Sulakyurt belediye başkanı İsmail Bildik, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol,  Ülkü Ocakları İl Başkanı Tuner Alp Tekin, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Yahşihan Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Şansal ve Cemil Şerbetçioğlu, Kamu-sene bağlı sendikaları Şube Başkanı ve yönetim Kurulu üyelerine, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.



  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli