Şehitlerin ve ailelerinin temsilcisi olurum”

 Şehitlerin ve ailelerinin temsilcisi olurum”

Şehitlerin ve ailelerinin temsilcisi olurum”

Şehit Babası Gençer iddialı

Şehit Aileleri Derneği kurucusu ve onursal başkanı Mehmet Gençer MHP Ankara ikinci bölgeden milletvekili aday adayı oldu. Gençer Meclis'te şehitlerin ve şehit ailelerinin temsilcisi olacağını söylüyor.

Listede olması bekleniyor

Türkiye'nin yakından tanıdığı Şehit Aileleri Derneği kurucusu ve onursal başkanı Mehmet Gençer, MHP Ankara ikinci bölgeden milletvekili aday adayı oldu. Partiye müracaatını yapan Gençer, bir süredir adaylık çalışmalarını sürdürüyor. Gençer'e parti içinde de büyük destek verildiği gözleniyor. Listeye girmesine kesin gözüyle bakılan Gençer'in seçim sathında sahada önemli çalışmalar yapması ve açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Tokat gibi vuracağız

Milletvekili seçilmesi durumunda şehitlerin ve şehit yakınları ile gazilerin Meclis'te temsilcisi olacağını söyleyen Mehmet Gençer, Memleketin halini görüyorsunuz. Bebek katili, neredeyse barış güvercini ve barış temsilcisi oldu. Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor. Onların aileleri ve gazilerin yürekleri sızlıyor. Biz de istiyoruz analar ağlamasın ama böyle değil. Bunda terslik var. Bunları Allah izin verir de aday olursak meydanlarda gür bir şekilde anlatacağız ve birilerinin yüzüne yaptıklarını tokat gibi vuracağız” dedi.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli