Şehit Şahin, kabri başında anıldı

Şehit Şahin, kabri başında anıldı

Şehit Şahin, kabri başında anıldı

 

Duygusal anlar yaşandı

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı Şehitleri kabirleri başında anma programlarına devam ediyor.

 

 

  

YEMEK İKRAM EDİLDİ

Şehitleri kabirleri anma programları çerçevesinde Şehit Uzman Jandarma Çavuş Ayhan Şahin Şehit oluşunun 22.seneyi devriyesinde Balışeyh İlçe merkezindeki baba ocağında ve Kabri başında anıldı. Şehit Şahin, baba ocağında ailesi tarafından yemek ikram edildi. Programa dernek üyelerinin yanı sıra Balışeyh İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın, İlçe Emniyet Amiri Necmettin Oktay katıldı.

 

ŞEHİT HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Şehidin baba ocağındaki program İlçe Merkezinde bulunan kabir ziyareti ile devam etti. Kabir ziyaretinde Dernek Başkanı Rıfat Öcal, ?Şehidimiz Uzm. Jandarma Çavuş Ayhan Şahin; ?12.02.1972 tarihinde Balışeyh İlçesinde dünya gelmiş Süleyman ve Selvi çiftinin 9 çocuğundan birisidir. İlk ve Orta Öğrenimini Balışeyh´te Lise Öğrenimi Kırıkkale´de tamamlamıştır.1992 senesinde Vatani görevini tamamlamasına müteakiben İzmir ?Foça ?da Uzman Çavuş eğitimini tamamlayarak 1994 yılında Bingöl İl Jandarma Komutanlığı emrinde ilk görevine başlamıştır.?

 

ŞEHİTLER ANISINA DUA EDİLDİ

?14 Ekim 1995 tarihinde PKK terör örgütleri ile çıkan çatışmada Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Şehidimiz düzenlenen törenle Balışeyh ilçe mezarlığına defnedilmiştir? dedi. Kabir ziyaretinde Balışeyh İlçesi Merkez Camii din görevlisi Hüseyin Akman tarafından Kuran´ı Kerim okundu, Şehit Ayhan Şahin ve bütün Şehitler anısına dua edildi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli