Anahtar Kelimeler: İnsanlık örneği budur işte

İnsanlık örneği budur işte!

İnsanlık örneği budur işte!

İnsanlık örneği budur işte!

İnsanlık daha ölmedi!

Bir vatandaşın emekli maaşını bulan Gayrimenkul Danışmanı Beyazıt Yıldırım, uzun uğraşları sonucunda paranın sahibini bularak teslim etti.

EŞİNİN MAAŞINI DÜŞÜRDÜ

53 yaşındaki Esengül Ergül eşi İhsan Ergül´ün emekli maaşını çekti. Ankara Caddesi üzerinde parayı düşüren Ergül´ün parayı bulma çabaları sonuçsuz kaldı. Bu sırada Ankara Caddesi üzerindeki Bey Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ofisi yakınlarında parayı bulan Beyazıt Yıldırım, ilk olarak çevredeki esnaflara ve tanıdıklarına sordu. Esnaflara haber bırakan Yıldırım, daha sonra Belediyeyi arayarak anons yaptırdı.

CEBİMDEN DÜŞÜRDÜM

Anonsu duyan Ergül eşi ile birlikte Yıldırım´ın ofisine geldi. Eşinin bankamatik kullanmayı çok iyi bilmediği için maaşları kendisinin çektiğini ifade eden Ergül, ?Parayı cebimden düşürmüşüm. Çok aradım ama bulamadım. Allah razı olsun. Birinin parayı bulup, geri getireceği hiç aklıma gelmedi? dedi.

DÜŞÜNMEK İSTİYORUZ?

Gayrimenkul Danışmanı Beyazıt ise, ?Allah toplumumuzda yardımlaşmayı seven, vicdanı rahat bireylerin çoğunluğunu sağlasın. Bu herkesin başına gelebilecek bir olay. Herkesin bu konuda aynı şeyi yapacağını düşünmek istiyoruz? dedi. Beyazıt 590 lira parayı İhsan Ergül´e teslim etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı