Anahtar Kelimeler: Şehirde büyük operasyon

Şehirde büyük operasyon!

Şehirde büyük operasyon!

Şehirde büyük operasyon!

Ne kadar esnaf varsa gözaltında!

Kırıkkale´de Gülen Cemaatine yönelik operasyonlar arttı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şehirde cemaate yakın ne kadar tanınmış esnaf ve iş adamı varsa FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

İŞ DÜNYASINA OPERASYON

Kırıkkale´de FETÖ operasyonlarının ardı arkası kesilmiyor. Şehirde kurumlara yönelik geniş çaplı operasyonun ardından cemaate yakınlığı ile bilinen iş adamları ve esnaflara yakın en büyük operasyon dün gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında şehirde cemaate yakın ne kadar mağaza, iş yeri ve işletme varsa sahipleri gözaltına alındı. Şehir halkının yakından tanıdığı bir çok isim Emniyet´e götürüldü. Operasyonların devam ettiği öğrenilirken, iş dünyasına yönelik en büyük operasyonun dün gerçekleştirildiği bildirildi.

KİMLER GÖZALTINHDA?

Dünkü operasyonda bir pastane işletmecisi, iki ayrı AVM işletmecisi, bir saatçi, sigortacı ve diğer sektörlerden iş adamları ve esnafların gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyonlar kapsamında 25 kişi için tüm bankalara mal varlıkları ve banka hesapları konusunda bilgi yazısı yazıldığı da bildirildi. Ayrıca, Bank Asya´da hesabı olan kim varsa onların hakkında da işlem yapıldığı veya yapılmakta olduğu bilgisi geldi. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli