Anahtar Kelimeler: Şehidimiz böyle uğurlandı

Şehidimiz böyle uğurlandı!

Şehidimiz böyle uğurlandı!

Şehidimiz böyle uğurlandı!

Büyük acı?!

Şehit polis Dikmen Kırıkkale´de son yolculuğuna uğurlandı Şırnak´ın Silopi İlçesi´nde PKK´lı teröristlerin yola döşediği patlayıcının polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 42 yaşındaki Yılmaz Dikmen, son yolculuğuna baba ocağı Kırıkkale´de uğurlandı.

BÜYÜK ACI YAŞADILAR

Şehit polis Dikmen Kırıkkale ´de son yolculuğuna uğurlandı Şırnak´ın Silopi İlçesi´nde PKK´lı teröristlerin yola döşediği patlayıcının polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 42 yaşındaki Yılmaz Dikmen, son yolculuğuna baba ocağı Kırıkkale ´de uğurlandı. Evi ve 2 çocuk babası şehit polis Dikmen ´in Samsun Devlet Hastanesi´nde görev yapan hemşire eşi Reyhan, çocukları Kübra (18), Atakan (15) babası Hüseyin ve annesi Cennet Dikmen cenazede göz yaşı döküp, sinir krizi geçirdi. Cenazenin Nur camisine getirilmesi ile birlikte baba Hüseyin Dikmen, şehit oğlu için polis selamı verdi, resmine sarılarak öptü.

YUVA´DA TOPRAĞA VERİLDİ

Şehit Polis Memur u Yılmaz Dikmen ´in cenazesinin Kırıkkale´nin Sanayi Mahallesinde bulunan baba ocağına helallik için getirilmesi ile birlikte Dikmen ailesinin yakınları cenazeye sarılmak için göz yaşları ve feryatlar yükseldi. Cenaze daha sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı ve ikindi namazı Nur camiine getirildi bu sırada ailesi ve yakınları tarafından tabuta sarılarak PKK ya lanet yağdırdılar. Şehidin naaşı Nur Camisi´nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Yuva aile mezarlığında toprağa verildi.

KİMLER KATILDI?

Kırıkkale n Nur Camisi´nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Kırıkkale Valisi Ali Kolat, milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Seyit Ahmet Göçer, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İbrahim Aydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehidin yakınları ve kalabalık bir vatandaş grubu katılırken cenazede sık sık bölücü örgüt PKK aleyhine sloganlar atıldı.

1 AY ÖNCE DE YARALANMIŞ

Silopi ´de şehit dolan Kırıkkaleli polis memuru Yılmaz Dikmen ´in bir ay önce yine Silopi ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandığı ve tedavi için memleketine gittiği öğrenildi. Şehit Dikmen ´in iyileştikten sonra kısa süre önce yine görev yeri olan Silopi ´ye gittiği belirtildi.

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli