Anahtar Kelimeler: Seçim toplantısı yapıldı

Seçim toplantısı yapıldı

Seçim toplantısı yapıldı

TOPLANTI YAPTILAR

Kırıkkale Vali Vekili Ahmet Ferhat Özen, Kırıkkale’de bulunan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili basın toplantısı yaptı.

 

TOPLANTI YAPTILAR

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili yerel ve ulusal basın mensupları ile toplantı yapan Kırıkkale Vali Vekili Ahmet Ferhat Özen, Pazar günü yapılacak olan seçimin genelde ve yerelde huzur ve güven içerisinde geçeğini ifade etti. Vali Vekili Özen, “Önümüzdeki Pazar günü hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekili seçimleri var. Pazar günü ülkemiz genelinde ve özellikle yerelde de, Kırıkkale'de huzur ve güven içerisinde yapılacak. Bununla ilgili gerek valiliğimiz gerekse tüm diğer kamu kurumlarımız bu konuyla alakalı olan kurumlar tedbirlerini aldılar. Her türlü güvenlik önlemlerimiz, halkımıza oy kullanmasını sağlayıcı her türlü kolaylaştırıcı tedbirler alındı. Hayırlısıyla güzel bir şekilde geçecek” dedi.

 

GÜVENLİK AÇIKLAMASI

Valilik olarak bütün tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Vekili Özen, “Biz bu konudaki bütün tedbirlerimizi aldık. Aynı zamanda şunu da vurgulamak istiyorum. Biliyorsunuz ilimizde ve ilçelerimizde belli sayıda depremzede vatandaşlarımız var. Onlarla ilgilide kendi adreslerinin kayıtlı olduğu yerlerde oy kullanmalarını sağlamak amacıyla, gerekli ulaşım hizmetlerini valiliğimiz, devletimiz veriyor. Onların istekli olmaları halinde de onların her türlü masraflarını karşılıyoruz. Onlar da en tabii hakları olan seçme seçilme hakkından feragat etmemiş oluyorlar. İnşallah huzurlu ve güzel bir şekilde geçecek seçimimiz. Herkese hayırlı olsun” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false