Seçim çalışmaları başladı!

Seçim çalışmaları başladı!

Seçim çalışmaları başladı!

Partiler ne yapıyor?   

YSK Seçim takvimini açıkladı. Açıklanan takvime göre 26. dönem milletvekili genel seçimi için hazırlanan takvim kapsamında seçimin başlangıcı 31 Ağustos olacak.

AK PARTİ SAHADA

Seçim Takviminin belli olmasının ardından ise ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de bulunan siyasi partilerde de hazırlıklar başladı. Ak Parti´de geçtiğimiz gün yapılan il divan toplantısı ile partililerle bir araya gelinerek seçimde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

MHP SAHADA

MHP´de ise Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ve il yönetimi 7 Haziran seçimlerinin ardından Kırıkkale merkez başta olmak üzere il genelinde ziyaretler ve çalışmalarını devam ediyor. 1 Kasım´da yapılacak seçim öncesi MHP´de de hazırlıklarını başladı.

CHP´DE SEÇİM YAPIYOR

CHP´de ise 7 Haziran seçimlerinin ardından aldıkları oy oranını değerlendirme yapılmasının ardından.  Merkez ilçe ve ilçe seçimleri devam ediyor. 1 Kasım seçimleri öncesi Çorum, Isparta, Bartın milletvekilleri Kırıkkale´ye gelerek parti olarak koalisyona neden girmediklerini ve Kırıkkale´de bulanan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalara başlamış oldu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false