Seçilemedik ama seçilmiş gibi çalışıyoruz”

 Seçilemedik ama seçilmiş gibi çalışıyoruz”

Seçilemedik ama seçilmiş gibi çalışıyoruz”

Sulakyurt'a söz verdiği araçları gönderdi

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı ve MHP Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Halil Öztürk, milletvekili seçilemedi ancak seçilmiş gibi çalışmaya devam ediyor.

SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ

Seçim öncesi Kırıkkale'nin bir çok ilçesine yardım ve destekte bulunan Sulakyurt ilçesine de bazı iş makinaları ve araçlar gönderen Öztürk. Söz verdiği gibi seçim sonrasında da çalışmasını sürdürüyor. Öztürk, Sulakyurt ilçesine seçim sonrasında bir adet 4x4 arazi aracı ile çok sayıda kamelya ve çocuk oyun gurubu gönderdi. Malzemeler ilçeye geldi ve oyun gurupları Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından yaptırılan parka yerleştirildi. Kamelyaların da bir bölümünün yerleştirildiği gözlendi.

TAKDİR MİLLETİMİZİN

Belediye Başkanı İsmail Bildik, Biz kimseden yardım göremiyoruz. Belediye hizmetleri konusunda ayrımcılık yapılıyor. Halil Bey'in sayesinde garajımıza yeni araçlar kattık. Çocuk parkları ve sosyal alanlar için oyun gurupları ve oturma gurupları temin ettik. Kendisine ilçe adına teşekkür ediyoruz” dedi. Öztürk ise Siyaset hizmet işidir. Hizmet seçilerek de yapılır, seçilmeyerek de. Biz böyle çalışıyoruz. Takdir milletimizindir” dedi.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli