Anahtar Kelimeler: Sebebi bilinmiyor!

Sebebi bilinmiyor!

Sebebi bilinmiyor!

Sebebi bilinmiyor!

Bir çok esnaf zarar etti

cihazlar bozuldu!

Bu zararı kim karşılayacak?

Savaşa girsek o an kaybederiz!

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale'de de önceki gün yaşanan elektrik kesintisi esnafa ve fabrikalara zarar ettirirken, bir çok ofis, ev ve işyerindeki elektronik cihazlar da bozuldu.

Cihazlar zarar gördü

Elektrik kesintisinin faturası Kırıkkale'ye ağır oldu. Sebebi bilinmeyen, biliniyorsa da açıklanmayan ülke genelindeki kesintiden ötürü Kırıkkale'de bu sıkıntının faturası da dün ortaya çıktı. Kesinti ve ardından gelen yüksek ve dengesiz voltaj nedeniyle bir çok ofis, ev ve işyerindeki elektronik cihazlar zarar gördü. Dengesiz ve yüksek voltaj nedeniyle özellikle plazma televizyonların, bilgisayarların zarar gördüğü öğrenildi. Cihazları zarar gören bir çok kişi bunun faturasını kimin karşılayacağını merak ediyor.

Savaşa girsek kaybederiz

Bu arada, elektrik olmadığı için üretim yapamayan fabrikalar ve ekmek çıkaramayan fırınlar da sıkıntılı. Fırınlar hamurları hayvan yemi olması için besi çiftliklerine verdi. Fabrikalar ise bir gün tatil yapmak zorunda kaldı. Bir çok kişi yaşanan bu duruma tepkili. Vatandaşlar ve esnaflar, Böyle bir durum milyonda bir de olabilir. Ancak bu ülkenin böylesi bir durum için B Planı olmaz mı? Allah göstermesin savaşa girdik diyelim. Elektrikler böyle gitti. B Planı da yok. Biz savaşı daha başlamadan kaybederiz. Türkiye işte tam da bu durumda. Böyle saçmalık olur mu?” diye duruma tepki gösterdi. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false