Saygılı çalışmalarını anlattı

Saygılı çalışmalarını anlattı

Saygılı çalışmalarını anlattı

Kurul toplantısında konuştu

Vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi amacıyla çalışmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, geçtiğimiz gün İl Koordinasyon Kurul toplantısında projelerini anlattı. Saygılı, MKE´den alınan Kaletepe´nin alt bölümündeki araziye otopark yapılacağını söyledi

KAVŞAK ÇALIŞMASI

Vali Ali Kolat başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Kurul toplantısına katılan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale genelinde yürütülen bazı projeli çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karayolları ve Devlet Demir Yolları arasında çeşitli projelerin yürütüldüğünü söyleyen Saygılı, ?Şuanda yapımı devam eden kavşağımız var. İnşallah 2017 yılının ilk aylarında bitmesini ümit ediyoruz? dedi.

PROJELER TAMAMLANDI

Demir yollarının bağlantılı olduğu kara yollarında da kavşak projelerinin olduğuna dikkat çeken Saygılı, ?Kavşağımızın bir tanesi ardiyeciler sitesinin yani Karşıyaka Mahallesi´ne doğru giden yol. Bir tanesi itfaiye bölgesi, diğeri de Makine Kimyayla olan bağlantı sağlayan bölüm. Bu çalışmalarımızı yakından takip ediyorum. Projelerini tamamladık ve bütçeye gitti. Bunlar tamamlandıktan sonra inşallah kısa sürede ihalesini yapacağız? şeklinde konuştu.

OTOPARK YAPILACAK

Park sorununu çözecek olan proje hakkında da bilgi veren Saygılı, ?Emniyet Müdürlüğümüzün arka bölümünde bir restaurant var. Yaptığımız çalışmalarla birlikte o restaurantı kaldırıyoruz. Demir yolunun altından iki tane üçe üçlük makslarla geçiş projemiz var. Makine ve Kimya´dan devraldığımız araziye otopark yapmak istiyoruz. Şehrimizin çok ciddi manada buna ihtiyacı var? ifadesinde bulundu.

YUVA MAHALLESİ´NE KÖPRÜ 

Aynı güzergahtan Karşıyaha Mahallesi´ne doğru yol açacaklarına dikkat çeken Saygılı, ?Bununla ilgili izin çalışmalarına başladık, projelerimiz bitti. İnşallah kısa sürede devlet demir yollarına teslim edeceğiz projeyi. Bu yıl içerisinde kendi kaynaklarımızla yapacağız inşallah onu da yapmış oluruz. Devlet su işleriyle çalışmalarımız devam ediyor. Devlet su işlerinde Yuva Mahallesinde bir köprü çalışmamız var? dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli