Anahtar Kelimeler: Sanki seçim

Sanki seçim yok!

Sanki seçim yok!

Sanki seçim yok!

Çok sakin geçiyor!

1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken genel seçimlere sayılı günler kaldı ancak sokaklarda seçim havası yok.

ÜÇ İSMİN BÜROSU VAR

Kırıkkale´de seçim çok sakin geçiyor. 1 Kası tarihinde yapılacak olan erken genel seçimlere sayılı günler kaldı ancak sokakta seçim havası yok. Partiler ve adaylar seçim startını çoktan verdiler ve çalışmaya başladılar. Şu anda sadece üç adayın seçim bürosu bulunuyor. MHP´den Seyit Ahmet Göçer, CHP´den Hasan Biçer ve AKP´den Mehmet Demir seçim bürosu açmış durumda. Diğer isimlerin seçim bürosu şu anda yok ve çalışmalarını ziyaretler şeklinde sürdürüyorlar. Bilgi ve görüntüleri de sosyal medya aracılığıyla paylaşıyorlar.

SEÇİM KAMPANYASI ZAYIF

Kitlelere sosyal medya aracılığıyla ulaşmaya çalışan tüm adayların birer blog sitesi veya sosyal medya hesabı bulunuyor. Tüm isimler şu anda sokak sokak, kurum kurum, esnaf esnaf ziyaretlerde bulunuyor. Yerel medya ve internet haber sitelerinde haberleri yer alan adaylar henüz kapsamlı olarak ilan çalışmasına geçmemiş durumdalar. Önümüzdeki hafta adayların ve partilerin yoğun bir seçim kampanyasına başlaması bekleniyor. 



Oğuz Karayel
3.10.2015 11:31:59
Hergün verilen şehitlerimizden dolayı olabilir mi! Tabi bazı partiler için geçerli değil bu acı, davul zurna havası ile gürültü kirliliğine devam.

  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli