Sancaklı Öztürk'ü ziyarete geldi

Sancaklı Öztürk

Sancaklı Öztürk'ü ziyarete geldi

Kırıkkale en az iki vekil çıkarmalı”

Halkımız bilinçli oy kullansın”

Kocaeli MHP Milletvekili eski milli futbolcu Saffet Sancaklı MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk'ü seçim bürosunda ziyaret etti. Sancaklı 7 Haziran seçimlerinde MHP'nin tarihinin en yüksek oyunu olacağını, ülkücülerin kalesi olan Kırıkkale'den de en az iki milletvekilini mecliste görmek istediğini söyledi

En yüksek oyu alacağız

Adaylarını açıkladıktan sonra Milliyetçi Hareket Partisinde hareketli saatler devam ediyor. MHP Kocaeli Milletvekili eski mili futbolcu Saffet Sancaklı, MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk'ü seçim bürosunda ziyaret etti. Ziyarette diğer milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ve Merih Karayol'un yanı sıra Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, parti yöneticileri ve partililer hazır bulundu.

Büyük bir savaş var

Ziyaret öncesi tüm partilerle tek tokalaşan Kocaeli MHP Milletvekili Saffet Sancaklı

7 Haziran seçimlerine büyük önem verdiklerini söyledi. Sancaklı, Kırıkkale'nin ülkücülerin başkenti olarak bilindiğini ve burada MHP'ye büyük ilgi olduğunu söyledi. Haziran ayı seçimlerini sadece bir seçim olarak görmediğini ifade eden Sancaklı, Çünkü bu seçimlerde Türkiye`nin geleceğine yön verilecek. Bu konuda halkımızın bilinçli bir şekilde oy kullanması gerekir. Bu seçimde vatanseverlerle ülkeyi uçuruma götürenler arasında büyük bir savaş var. Halkımız sağduyulu davranacak ve takım tutar gibi parti tutmayacak.” dedi.

Bir vekil az olur

Kocaeli Milletvekili Sancaklı, geçtiğimiz dönemlerde yapılan seçimlerde kendisinin gece gündüz demeden yoğun şekilde çalıştığını ifade etti. Hep birlikte çalışmanın olumlu sonuç vereceğini belirten Sancaklı, Kırıkkale'den bir vekil istemediğini, en az iki MHP'li Milletvekilini Meclis'te görmek istediğini belirterek, Ben halkımıza güveniyorum. Onlar 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde en iyi şekilde oyunu kullanarak değerlendirmeyi yapacaktır. Kırıkkalelilerde bu konuda üstüne düşen görevi yapacaktır” şeklinde konuştu.

Esnafları dolaştılar

Ziyaretinden ötürü Sancaklı'ya teşekkür eden MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk, Bu güzel ziyaretinden ötürü sayın Sancaklı'ya teşekkür ediyoruz. Kendisini Kırıkkalemizde görmek bizleri mutlu etti. Biz bu seçimde hemşehrilerimizin desteği ile MHP'yi birinci parti yapacağız inşallah” dedi. Öztürk'e destek için gelen Sancaklı, bir süre esnafları dolaşarak sohbet etti ve vatandaşlarla selamlaştı. Sancaklı gösterilen ilginin güzel olduğunu belirterek, Kırıkkale'nin moralinin yüksek olduğuna işaret etti. 



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu