Anahtar Kelimeler: Salonumuz herkese açıktır

?Salonumuz herkese açıktır?

?Salonumuz herkese açıktır?

?Salonumuz herkese açıktır?

Şimdi de salon işine el attılar!

Tüm işleri çözdüler ya?!

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği örnek ve anlamlı bir konuya daha imza attı. Genel Sekreter Opr.Dr. Mustafa Boyabatlı konu hakkında bilgi verdi.

SALON BİLGİSİ VERİLDİ

Sağlıkta dönüşüm kapsamı çerçevesinde yürürlüğe giren 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin uygulamaya konulmasıyla birlikte, İlimizde 2012 kasım ayından itibaren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği kurulmuş, faaliyette bulunan hastanelerimiz tek çatı altında toplanarak Yüksek İhtisas Hastanesi olarak birleştirilmiştir.

HAYIRLI OLSUN

Bu kapsam doğrultusunda Eski Hacı Hidayet DOĞRUER Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi  yıkılarak faaliyetleri sona ermiştir. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak, kurumumuz yerleşkesinde yer alan; ilimizde Sağlık alanında hayırsever kişiliği ile ön plana çıkmış olan Hacı Hidayet DOĞRUER isminin yaşatılmasına devam edilmesi amacıyla Genel Sekreterliğimiz yanında bulunan  büyük  toplantı salonumuza ismi verilmiştir.  Salonumuz tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarına açık olup, İlimizde yapılacak her türlü konferans, toplantı, panel, vb. tüm etkinlere göre dizaynı yapılmıştır. İlimize hayırlı olması  temennisiyle.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı