Anahtar Kelimeler: Sağlık kontrolüne gittiler

Sağlık kontrolüne gittiler

Sağlık kontrolüne gittiler

Sağlık kontrolüne gittiler

Operasyon devam ediyor

Gözaltındakiler tanıdık simalar!

Kırıkkale merkezli 3 ilde "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´na (FETÖ/PDY)" yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 8 zanlı, sağlık kontrolünden geçirildi.

PARALEL OPERASYONU

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince dün başlatılan operasyon kapsamında H.G,  Konya´da gözaltına alındı. Böylece operasyonda gözaltına alınanların sayısı 8´e çıktı. Gözaltındaki 8 zanlı,  Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden emniyet müdürlüğüne götürüldü. Hakkında gözaltı kararı bulunan ve örgütün eski  Kırıkkale "il abisi" olduğu ileri sürülen M.M. ile bir zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

TANIDIK SİMALAR

Önceki gün Kırıkkale, Ankara ve Konya´da bazı adreslere yönelik operasyonda, Kırıkkale Valiliği ile İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde çalışan kamu görevlileri M.K, A.Ö. ve B.Ö. ile M.Ş, M.Y. ve E.G. Kırıkkale´de, M.V. ise Ankara´da "örgüte üye olma, haksız kazanç ve himmet adı altında para aktarma ve resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Kırıkkale´de gözaltına alınan isimlerin şehirde tanıdık sima olmaları dikkat çekiyor. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli