Anahtar Kelimeler: Sağlık için görevdeyiz

Sağlık için 7/24 görevdeyiz

Sağlık için 7/24 görevdeyiz

Sağlık için 7/24 görevdeyiz

 

Bakanlık´tan ziyaret

Eski Müsteşar Yardımcısı ve Sağlık Bakanlığı  Saha Koordinatörleri   Başkordinatörü  Yrd. Doç Dr. Hakkı Yeşilyurt, Ankara Saha Koordinatörü Dr. Mustafa Erkan Çiçek, Saha Koordinatörü   Dr. Vakkas Özmercan Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği  Genel Sekreterliğini ziyaret ederek yürütülen sağlık çalışmaları hakkında  bilgi aldı.

?7/24 GÖREV BAŞINDAYIZ

Gerçekleştirilen ziyaret de, Eski Müsteşar Yardımcısı ve Sağlık Bakanlığı  Saha Koordinatörleri   Başdenetcisi  Yrd. Doç Dr. Hakkı Yeşilyurt, Ankara Saha Koordinatörü Dr. Mustafa Erkan Çiçek, Saha Koordinatörü   Dr. Vakkas Özmercan ve İl ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. F.Ender Güngüneş de yer aldı.Başkordinatör Yeşilyurt  yaptığı konuşmada; Kırıkkale de yürütülen sağlık çalışmalarını yerinde görmeyi ve sorunları dinlemek için geldiklerini belirterek özellikle her gittiği yerde sağlık hizmetlerinde  çalışanların çok fedakârlık ve hoşgörü gerektiren bir iş yaptıklarını ve insanların en değerli hazinesi olan sağlıklarını korumak için 7/24 görevleri başında olduklarını, belirtti.

YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda Genel Sekreter Op.Dr. Boyabatlı  bir sunum yaparak, ildeki sağlık hizmetlerinin işleyişini anlattı. Karşılıklı fikir alışverişi çerçevesinde geçen toplantıda mevcut hastanelerin genel durumu ve ildeki sağlık yatırımları görüşüldü. Toplantı sonunda, sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirme imkanı bulduğunu ifade eden Yrd.Doç.Dr. Yeşilyurt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimiz yöneticilerine teşekkür etti.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli