?Saçlarının bir tek teline kurban ederim!?

?Saçlarının bir tek teline kurban ederim!?

?Saçlarının bir tek teline kurban ederim!?

Ülkü Ocakları tepkili!

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ali Gençtürk, yaşanan her toplumsal olayın Ülkücü camiaya mal edilmesine tepki göstererek açıklamada bulundu. Bozkurt işareti yapan herkesin ülkücü olamayacağına işaret eden Gençtürk, ?Yaptığım hiçbir şeyi inkâr etmem. Ancak haksızlığa uğradığım her bir konu için de bir tek Ülkücünün bir tek saçının teline tüm dünyayı kurban ederim! Bizim işimiz eğitim??

TEPKİLERİMİZ RAHATSIZ ETTİ

 Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ali Gençtürk, gösterilen tepkilerin bazı kesimleri oldukça rahatsız ettiğini dile getirdiği açıklamasında şu ifadelerde bulundu: ?Son günlerde hepimizin yüreğini yakan terör olaylarına karşı artık sabrı kalmayan Türk insanı farklı şehirlerde farklı eylemlerle tepkilerini dile getirmektedir. Kimi zaman şehir halkının, kimi zaman da bizzat şehit yakınlarının tepkileri, sizin de malumunuz olduğu üzere iktidar partisini, yandaşlarını ve bu partiden nemalananları oldukça rahatsız etmektedir. Çünkü onlara göre ülke güllük gülistanlık, huzur içerisinde, sorunsuzdur!  ?Analar ağlamasın? sloganıyla başlattıkları ve ilk başta hiçbirimizin bir anlam veremediği ?açılım safsatasının? gerçekte ne olduğu, neyi hedeflediği her geçen gün biraz daha netleşmektedir. Evet, onların dediği gibi analar ağlamıyor. İyi ama kimin anaları ağlamıyor? Türk-Kürt demeden askerliğini yapan, polis olan tüm garibanların anaları ağlıyor. Ama saraylarda gemicikleriyle, sıfırladıkları paralarıyla oynaşanların; sahte çürük raporlarıyla askere gitmeyenlerin anaları ise elbette ağlamıyor! Yaşanan bu acılar karşısında ateşin düştüğü yerden bir feryat, bir figan gelmemesi mümkün müdür?

YANINDA OLAMADIK

Ülkü Ocaklarının hiçbir illegal olayın içinde olamayacağını ifade eden Gençtürk, ?Şehit yakınlarının ya da şehir halkının tepkilerini abartılı bulan yandaş yalamalar, Rabbim inşallah sizin ocağınıza da ateşi düşürür de, anlarsınız bir gün! Kendisi de Yarbay olan şehit Yüzbaşının abisinin tepkisi karşısında şerefe, haysiyete ve insanlığa sığmayacak laflar edenler, inşallah en kısa zamanda sizler de aynı acıyı yaşarsınız da, sırf yandaşı olduğunuz için ses çıkarmadıklarınız hakkında bakalım o zaman neler söyleyeceksiniz? Ve yaşanan olaylar arasında en garibi?Tüm bu tepkiler karşısında insanların yürek yangınını hiçe sayan, ağababalarına yaranabilmek için ?suçlu ve elebaşı? avına çıkanların, her toplumsal olayın altında Ülkü Ocaklarını araması, her fırsatta Ülkü Ocakları yöneticilerini ifade vermeye çağırmaları da ayrı bir gariplik, ayrı bir ironidir. Yüce Türk Milleti bilir ki, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, kendisini vatan evlatlarını milli ve manevi değerlerine bağlı, devletine saygılı, bayrağının ve ezanının ebedi koruyucuları ve yayıcıları olarak yetiştirmeye adamış bir kuruluştur. Elbette Ülkü Ocakları da tüm bu olaylar karşısında sessiz kalmamaktadır. Ancak herkes şunu çok iyi bilmelidir ki, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı hiçbir illegal olayın içinde, yanında olmamıştır, düzenleyicisi de asla olmaz, olamaz! Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı´nda yetişen gençler bu ahlak ve terbiyeyle yetişir, kurumsal olarak alınan kararlar doğrultusunda hareket eder! Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, kurumsal olarak içinde bulunacağını ya da bizzat düzenleyicisi olacağı eylemlerin haricinde hiçbir ortamda bulunmaz!?



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false