Anahtar Kelimeler: Saadet’ten CHP’ye ziyaret

Saadet'ten CHP'ye ziyaret

Saadet

Saadet'ten CHP'ye ziyaret

 

Nezaket ziyaretinde bulundular

Saadet Partisi adayları Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'na ziyaret ettiler. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Murat Çakırca'nın eski Başbakan Merhum Necmettin Erbakan'ın siyasette çizgisinden hiç sapmadığını hiçbir zamanda Amerikancı olmadığını söylemesi iki taraftan da alkışları topladı.

Nezaket ziyareti

Seçime Büyük Birlik Partisi ile ittifakla giren Saadet Partisi adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiler. İl Başkanı Ahmet Önal, göreve başladığı süreçte Saadet Partisi'ni ziyaret ettiklerini, Saadet Partisi içerisinde yer alan birçok ismi yakından tanıdığını ifade ederek, Bu yoğun seçim sürecinde böylesine görüntülere ihtiyacımız var. Sonuçta sizlerin de hedefleri ve amaçları belli. Karanlıklara sürüklenen ülkemizi yeniden aydınlığa çevirmek istiyoruz” dedi. Saadet Partisi milletvekili adayı Faruk Vurgun da Önal'ın sözlerine katıldığını ifade ederek, Kırıkkale'mizi mecliste en iyi şekilde temsil etmek, sorunlarını meclise taşımak istiyoruz. İttifakımızın amacı çözüm arayan bir meclis oluşturmaktır. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Sohbet ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hacı Arap Karadurmuş ise Saadet Partisi Milletvekili adayı Faruk Vurgun ile birlikte yıllarca aynı fabrikada birlikte çalıştıklarını ifade ederek, O zaman da isteğimiz işçilerimizin ve emekçilerimizin siyasete girmesi, emekçileri her platformda temsil etmesiydi. Vurgun'un birinci sıradan aday olması beni çok gururlandırmıştır. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu. Saadet Partisi kadın adayı Emine Köksal, Alevi Sünni, Türk-Kürt demeden aynı bayrak altında, vatan topraklarını bölmeden birlikte yaşanılacak bir Türkiye'yi sağlamak için bu yola çıktıklarını ifade etti. Konuşmasında İstiklal Marşı'ndan dizeler okuyan Köksal, büyük alkış topladı. SP'li bir diğer aday Ramazan Gözalan da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Erbakan övgüsü

CHP'li aday Murat Çakırca ise Merhum Erbakan hakkında konuştu. Çakırca, Merhum Erbakan'ın bir duruşu vardı. Milli duruşunu hep gösterdi, gömleğini değiştirmedi. Amerikancı olmadı. Bu yüzden kendisini saygıyla anıyorum” dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli