Anahtar Kelimeler: Rezil kampanya…!

Rezil kampanya…!

Rezil kampanya…!

Siyaseti ne hale getirdiniz?

Nasıl bakacaksınız yüzüne?

 

Tam bir toplumsal ahlaksızlık!

 

Kim yaptıysa elleri kırılsın!

 

Siz bunları kimden öğrendiniz acaba?

 

Hiç tahmin edemedik…

Acaba kim yapmış olabilir…!

 

Kırıkkale’de siyaset çirkinleşebileceği kadar çirkinleşti. Koltuk sevdasını ve hizmetsizliği teröre kadar indirgeyen Kırıkkale siyaseti son yaptığı ile ne kadar iğrenç olduğunu gösterdi.

KARA PROPAGANDA

Kırıkkale’de siyaset çirkinleşebileceği kadar çirkinleşti. Koltuk sevdasını ve hizmetsizliği teröre kadar indirgeyen Kırıkkale siyaseti son yaptığı ile ne kadar iğrenç olduğunu gösterdi. Seçimi kaybedeceğini anlayan kesim günlerdir ya rakiplerine kanca atıp oyunu çalmaya ya da terör propagandası yaparak oylarını etkilemeye çalışıyordu. Son olarak öyle bir şey yapıldı ki herkes şok oldu. CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’ın resmini şehit tabutu ve şehitlerle birlikte broşür yaparak şehre dağıtıldı. Bunu kimin yaptığı bilinmiyor ancak hangi kesimin böyle bir şeye tevessül edebileceği biliniyor. Çünkü günlerdir eksiklerini tamamlamaktan bahsetmeyen bir kesim, rakiplerine karşı ya çelme takma veya terör propagandası ile çalışma yürütüyordu. Geceden beri bu iki konuda sosyal medyada atağa geçilirken, gündüz ise bu çirkin el broşürü ile dikkatleri tamamen üzerlerine çektiler. 

YETİM BÜYÜMÜŞ BİRİSİ

Emniyet olayla ilgili soruşturma başlatırken, broşürleri hazırlayan ve dağıtanlarla ilgili işlem yapıldığı öne sürüldü. Kırıkkale kamuoyu, “Siyaset bu dönem hiç olmadığı kadar çirkinleşti. Kırıkkale hizmet istiyor. Akmayan sular aksın, içilmeyen sular içilsin, bozuk yollar daha iyi olsun, parklar, kaldırımlar insana ve şehre yakışsın istiyor. Fakat buna çözümü olmayanlar günlerdir kara propaganda yapıyor. Şehrin bir evladına hiç akla gelmedik isnatlarda bulunuyorlar. Ahmet Önal yetim büyümüş bir kişi. 

 

ÖNAL’A SAHİP ÇIKTILAR

Vatan ve millet sevdası tartışılmaz, kaldı ki bunu tartışmak size de kalmaz. Siz hizmetlerinizi neden anlatmıyorsunuz o koltuk için karalama yapıyorsunuz. Seçimden sonra Ahmet Önal’ın yüzüne nasıl bakacaksınız. Mansur Yavaş’a yapılanların aynısını yapıyorsunuz. Yavaş’ın hizmetleri ortada, Ahmet’de bu seçimi kazanınca size hizmet edecek. Toplumsal ahlaksızlıkla siyaset yapılmaz. Siz bunları kimden öğrendiniz acaba? Yaptığınız veya yaptırdığınız şey çok alçakça bir şey. Toplum olarak bunu kınıyoruz” yorumları yapıldı. Kırıkkale kamuoyu bu alçak, rezil ve çirkin propagandayı kınarken Ahmet Önal’a da sosyal medyada sahip çıktı. Bu arada görüntü hiçbir Kırıkkaleliye yakışmayacağı ve kişilik haklarına saygı için için buzlandırarak yayınlıyoruz. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu