Anahtar Kelimeler: Renkli etkinlik oldu

Renkli bir etkinlik oldu

Renkli bir etkinlik oldu

Renkli bir etkinlik oldu

Özel Güleç ABC Okulları

?Sevgi ve hoşgörü gecesi?

Özel Güleç ABC ilk ve ortaokulu 24 Şubat Cuma günü Kırıkkale İl Müftülüğü´nün konferans salonunda 2016-2017 eğitim öğretim yılına ait ?Sevgi ve Hoşgörü Gecesi?nde Kırıkkale halkı ile buluştu.

PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Programda veliler, çocuklarının dönem boyunca yaptığı etkinlikleri izleme fırsatı buldu. Kuruluşunun ikinci yılında Özel Güleç ABC Okulu velilerden ve Kırıkkale halkından büyük ilgi ve beğeni aldı. Program girişinde kanun eşliğinde açılan resim sergisiyle başlayan program hem İngilizce hem de  Türkçe yapılan sunumla dikkat çekti.

SEVGİ VE HOŞGÖRÜ VURGULANDI

Programın devamında anasınıfının ?Türkiyem? vurgusuyla coşan salon devamında İngilizce ve Almanca dans ve şarkılar; miniklerin davul ve kaşıkla yapmış olduğu ritim şovu, ?Atatürk Çocukları? gösterisi, jimnastik grubunun gösterileri, skeç yarışmasında birinci olan öğrencilerin oyunları ve Halk oyunları gösterileriyle devam edip kapanışı müzik öğretmeninin şarkıları ve şiir dinletisiyle tamamlanmıştır. Program sonunda Özel Güleç ABC Okulları ailesi hep bir arada sahneye çıkıp ?Sevgi ve Hoşgörü? temasını vurgulandı. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false