Anahtar Kelimeler: Rektöre ziyaret

Rektöre ziyaret

Rektöre ziyaret

Rektöre ziyaret

Sendika yönetimi ziyaret etti

Eğitim Bir Sen Kırıkkale Üniversitesi Şube Başkanı Murat Şahin ve yönetimi Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü´ne atanan Prof. Dr. Ersan Aslan´ı makamında ziyaret etti.

ZİYARET ETTİLER

Rektöre  Eğitim Bir Sen Kırıkkale Üniversitesi yönetiminden gelen talep ve istekler dosyası sunuldu. Aslan´a Şahin tarafından Kabe kaplı Kur´an-ı Kerim, Vav tablosu ve sendikanın yayınlanan kitaplarından takdim edildi. Eğitim Bir Sen Kırıkkale Üniversitesi Şube Başkanı Murat Şahin, "Kırıkkale Üniversitemizde fazla mesai yapan ikili öğretime kalan üniversitemiz idari personellere fazla mesai verilmesini, üniversitemizde görev yapan belli yıl çalışmasını dolduran arkadaşlara eş durumu, sağlık durumu, ikametgah durumu gibi nedenlerden dolayı tayin haklarının verilmesi talep ettik.Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının rutin hale getirilip belli aralıklar ile yapılması isteklerimiz oldu."

GÖRÜŞME YAPILDI

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ise Başkan Murat Şahin ve yönetimine teşekkür etti. Birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacağını belirten Aslan, "Cumhurbaşkanımızın görevi şahsımıza tevdi etmesiyle birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne atandık. İnşallah sendikamızla yakın temas halinde olacak, güzel çalışmalara imza atacağız" diye konuştu.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli