Anahtar Kelimeler: Raporu nereden almış!

Raporu nereden almış!

Raporu nereden almış!

Raporu nereden almış!

Rahatsızlığındaki

ayrıntı dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın sert eleştirilerine hedef olan Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı`nın ani rahatsızlığı ile ilgili önemli bir detay dikkat çekti.

İlginç bir gelişme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın sert dille eleştirmesinin ardından perşembe günü makamına gitmeyen Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, dün öğleden sonra işbaşı yaparak "Görevimin başındayım" dedi. Merkez Bankası binası girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başçı sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, "Dün açıkladığımız gibi sağlık kontrollerimizi tamamladık. Raporlarımızı aldık. Çok şükür çok ciddi bir problem yok. Hafif bir antibiyotik tedavisi ile tedavi olacak ufak birkaç problem buldular. İltihaplanma var birkaç bölgede. Her şey yolunda. Stres doğal, işimizin gereğidir" dedi. Erdem Başçı, "İstifa ettiğiniz iddiaları nereden çıkıyor?" sorusuna da, "Ortaya atılan rivayetlerin hiçbirinin aslı yok. Dolayısı ile görevimizin başındayız" yanıtı verdi.

Neden Kırıkkale?

Dün Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı`nın `check-up` yaptırmak için Ankara yakınlarında bir şehre gittiğini okurlarımıza aktarmıştık. Edindiğimiz son bilgilere göre bu şehir Ankara`ya 70 km uzaklıktaki Kırıkkale. Başçı`nın Ankara`da birbirinden iddialı üniversite hastaneleri varken 1.5 günlük sağlık raporunu almak için kalkıp Kırıkkale`ye kadar gitmesi elbette merak uyandırmaya devam ediyor. Belki Başçı, Ankara`da tanınan bir kişi olduğu için dikkat çekmek istememiş olabilir. Başçı da dün "Sağlık kontrollerimizi tamamladık. Raporlarımızı aldık. Çok şükür çok ciddi bir problem yok. Hafif bir antibiyotik tedavisi ile tedavi olacak ufak birkaç problem buldular" dedi. Ancak, Ankara dışında yaptırılan `checkup` ve alınan rapor kamu kültürünü iyi bilen Başçı`nın siyasilere `üstü kapalı` bir mesajı olarak da algılanıyor. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli