Anahtar Kelimeler: Ramazan sokağı boş kalmıyor

Ramazan sokağı boş kalmıyor

Ramazan sokağı boş kalmıyor

Ramazan sokağı boş kalmıyor

İlgi çok yüksek..

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Sokağı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Büyük ilgi ile takip edildi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Sokağı etkinlikleri bu yılda tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren kurulan stantlar ile birlikte Belediye tarafından yapılan etkinlikler vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile takip ediliyor. Her gün yüzlerce kişiye ağırlayan Cumhuriyet Meydanı birçok kişiyi misafir etti. Kırıkkale Belediyesi mehteran ekibi ve kukla gösterileri büyük ilgi ile takip edildi.

Vatandaş ile bir araya geldi

Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, beraberinde Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Mehmet Kaya ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile birlikte Nur Camiinde vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Vali Ali Kolat vatandaşları tarafından fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi.



MİSAFİR
11.07.2015 11:09:54
SAYIN VALİ VE KAYMAKAM SORUMLULAR kırıkkalenin temizliği için ne düşünüyorsunuz? kimler sorumlu?bana sorarsanız vatandaş değil öğretmenler eğer onlar çocuklara anlatsa veliler onları daha çok dinler.bu kadar yurt dışında gezdim Kırıkkale kadar dağınık yer görmedim vali bey ve diğerleri öğretmenler toplantısı yapmıyor-mu?

  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu