Anahtar Kelimeler: Ramazan sakin başladı

Ramazan sakin başladı

Ramazan sakin başladı

Tek sorun pahalılık

 

Sokaklar sakindi

Kırıkkale’de Ramazan sakin başladı. İki yıl aradan sonra camilerde teravih heyecanı Kırıkkale'de korona virüsü kısıtlamaları nedeniyle iki yıl verilen aranın ardından teravih namazı camilerde bu yıl cemaatle kılındı.

TERAVİH NAMAZI KILINDI

Kırıkkale'de korona virüsü kısıtlamaları nedeniyle iki yıl verilen aranın ardından teravih namazı camilerde bu yıl cemaatle kılındı. Kırıkkale'de korona virüsü salgının hafiflemesiyle iki yıldır camilerde kılınamayan teravih namazları kılınmaya başlandı. Yatsı ezanının okunmasıyla, camileri dolduran vatandaşlar, Ramazan'ın ilk teravih namazını kıldı. Kırıkkale Belediyesi namaz sonrasında vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

AŞIRI PAHALILIK VAR

Ramazan´a oldukça sakin başlayan Kırıkkaleliler hafta sonunu sakin yaşadı. Ramazan´ın ilk iki günü tatil gününe denk geldi. Kırıkkale gün içinde çok sakindi. İftar saatine yakın zamanlarda hareketlilik arttı. İftardan sonra da biraz hareketlilik gözlendi. Çay ocakları, kahvehaneler ve meydanda hareketlilik vardı. Çay ocakları ve kahvehaneler ise sahura kadar açık. Kırıkkale’de tek sorun aşırı pahalılık oldu. Vatandaşlar bu durumdan dert yandı.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu