Anahtar Kelimeler: PTT’ye 11 yeni motosiklet

PTT'ye 11 yeni motosiklet

PTT

PTT'ye 11 yeni motosiklet

Motorsiklet tamam da ATM'ler çalışmıyor!

PTT A.Ş yurt genelinde toplam 1663 yeni motosiklet aldı. Bu sayıdan 11 adet motosikleti Kırıkkale PTT Baş müdürlüğüne teslim etti.

Daha iyi hizmet için

PTT Başmüdürü Beytullah Baypunar konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada PTT A.Ş. olarak günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Söz konusu çalışmalarımızdaki temel politikamız; yenilikçi bir anlayışla birçok hizmeti Ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte özellikle hız ve kalite unsurlarını da ihmal etmemektir. Bu kapsamda; posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli sunabilmek amacıyla mevcut motosikletlerimize ilave 1663 yeni motosiklet alımı yapılmış olup Ülke genelinde bulunan PTT A.Ş. Başmüdürlüklerimize teslim edilmiştir.

Hayırlı olsun

Hizmete verilen yeni motosikletler; müşterilerimizin beklentilerini en güzel şekilde karşılamakla birlikte 175 yıllık geçmişe sahip PTT A.Ş. imajına da yaraşır şekilde dış görünüş ve donanıma da sahiptirler. Söz konusu motosikletlerden 11 adeti Kırıkkale PTT A.Ş. Başmüdürlüğümüze teslim edilmiş olup Kırıkkale İli'mizde yaşayan tüm halkımızın posta ve kargolarının  taşınması hizmetinde kullanılacaktır. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde vatandaşlarımızın menfaati ve temennileri doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtir, alımı yapılan yeni motosikletlerimizin halkımıza hayırlı olmasını dileriz” dedi. PTT 11 yeni motorsiklet alırken, bir çok kişi sık sık arıza yapan ve kartları yutan ATM'ler için bir çözüm bulunmasını istiyor. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false