Anahtar Kelimeler: Projelerinizi bekliyoruz

Projelerinizi bekliyoruz!

Projelerinizi bekliyoruz!

Projelerinizi bekliyoruz!

Bakalım kim ne yapacak?

Verilen sözler tutulacak mı?



Yerel seçim tamamlandı, kurumlar rutin çalışma temposuna döndü. Şimdi Kırıkkale´de herkes Belediye Başkanlarının seçim vaadlerini gerçekleştirmesini bekliyor.


HERKES BEKLİYOR
Yerel seçim tamamlandı, kurumlar rutin çalışma temposuna döndü. Şimdi Kırıkkale´de herkes hizmet ve bir şeylerin yapılmasını bekliyor. Yani söz verilen hizmetleri. Kırıkkale merkez ve ilçelerin bir çok eksiği ve ihtiyacı bulunuyor. Bu eksiklerin tamamlanması gerekiyor. Söz verilen projelerin de yapılması gerekiyor. Belediye Başkanları seçimi kazanmak için vaadlerde bulunmuşlardı, bu vaadlerin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Başta Kırıkkale Belediyesi olmak üzere ilçe ve belde belediyelerinin projeler konusunda neler yapacağı merak konusu.

VASATA DEVAM MI?
Şu ana kadar yeni seçilen belediye başkanları dışında haberlere konu olan fazlaca bir gelişme görülmedi. Ancak Kırıkkaleliler başkanlardan verdikleri sözleri tutmalarını bekliyor. Özellikle Kırıkkale Belediyesi´nin hem bir önceki dönemden kalan vaad ve sözlerini ve hem de yeni dönem için vaad ve sözlerini yerine getirmesini istiyor. Şu ana kadar hiçbir proje konusunda herhangi bir gelişme yaşanmış değil. Seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da vasat bir ilerleyiş gözlenirken, vatandaş bunu değil, fark yaratan icraatlar bekliyor.

MABİL TAKİP SİSTEMİ VAR
Cumhurbaşkanlığı bundan sonra mobil sistem ile verilen sözleri takip edecek. Sözlerin tutulup tutulmadığını düzenli olarak izleyecek. Söz verip de yerine getirilmeyen projelerin başkanların hanesine eksi olarak yazılacağı bildirildi. Yani başkanların kaçacak yeri yok. Ne söz verdilerse yapmak zorundalar. Yapmazlarsa görevden alma veya aday olmama gibi bir durum da söz konusu. Başkanların neler yapacağı merakla bekleniyor. Takip sisteminin de işlemekte olduğu bildirildi. İstanbul seçimlerinden sonra sistemle ilgili önemli gelişmeler yaşanacağı vurgulandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false