Anahtar Kelimeler: Projelerini tanıttı

Projelerini tanıttı

Projelerini tanıttı

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, geçtiğimiz gün yapılan proje tanıtım programında yaşama dokunacak üç önemli proje hakkında açıklamalarda bulundu.

PROJE TANITIMI YAPILDI

MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Harun Ulusoy, Kırıkkale’de gençlerin, ihtiyaç sahiplerinin ve engellilerin yaşamına dokunacak üç önemli proje hakkında bilgi verdi. Kırıkkale için hazırladığı projelerini anlatmak üzere yapılan toplantıda açıklayan MHP Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, seçimler biter bitmez Belediye başkanlığını aldıklarında bu üç projeyi hemen hayata geçireceğini duyurdu. 65 yaş üzere vatandaşların şebeke suyundan ücretsiz yararlanacaklarını söyleyen Ulusoy, ikinci olarak ise ihtiyaç sahipleri için hazırladığı projeyi açıkladı. 

 

HEMEN UYGULANACAK

Ulusoy, ihtiyaç sahiplerinin huzuru ve rahatlığı için Hilal Kart uygulaması başlatılacağını ifade etti. Belediye Başkan adayı Ulusoy, hemen hayata geçireceği üçüncü proje olarak ise öğrencilerin okul çıkışlarında otobüs hattı koyacağını ve ücretsiz taşınacaklarını belirterek, öğrencilerin daha ekonomik ve rahat eğitim görebilmelerinin sağlanması için öğrenci indiriminin yüzde olarak uygulanacağını söyledi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı