Anahtar Kelimeler: Proje sergisi açıldı

Proje sergisi açıldı

Proje sergisi açıldı

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde öğrenciler tarafından birbirinden ilginç hazırlanan TÜBİTAK projeleri fuarda sergilendi.

BİLİM FUARI AÇILDI

İlçedeki Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi öğrencileri tarafından danışman öğretmenleri koordinatörlüğünde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı yapıldı.Açılış, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Memur-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yasin Pekuz, Okul Müdürü İbrahim Tarım, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile yapıldı.

BİLGİLER VERİLDİ

Bilim fuarı hakkında bilgiler veren Okul Müdürü İbrahim Tarım, "Öğrencilerimizin emekleri, bilgi ve becerileri ile ortaya çıkan bu eserler aslında her biri onlar için birer kazanım oldu. Projeler oldukça ilgi çekici. Grup halinde çalışan öğrencilerimizin becerileri de bu sayede ortaya çıkmış oldu. Öğrencilerimiz, projelerini hazırlarken, tasarım yaparken, inceleme araştırma yaparken birçok bilgiyi öğrenmiş oldular. Bu çalışmalar onların eğitimine ışık tuttu. Bu sayede becerilerini ve yeteneklerini geliştirmiş oldular. Bilim fuarımıza katılım sağlayan tüm davetlilerimize teşekkür ederim" dedi.Okul Müdürü Tarım, 9 tasarım, 9 araştırma, 7 inceleme ve spor projelerinden oluşan 25 projenin yer aldığı fuarın, üç gün süreyle açık kalacağını belirtti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false